Naslovnica   O nama   Suradnja   Kontakt   English    

Web

 

Izrada web stranica

Izrada web stranica samo se na prvi pogled čini kompliciranija nego što to stvarno je. Ukoliko tek sada odlučujete o prvom web siteu za svoje poduzeće, preporučit ćemo Vam rješenje koje najbolje odgovara Vašim potrebama, a pri tome ne izlazi iz okvira Vaših financijskih mogućnosti.

Prvi sastanak s konzultantom je bezbolan, zato se ne ustručavajte poslati mail ili nazvati i dogovoriti sastanak. Ako niste u istom gradu, to nije nikakva smetnja - navikli smo raditi na daljinu.

Ako već imate site, ali niste zadovoljni njegovim izgledom ili on iz nekog razloga ne postiže ono što ste očekivali, prepustite našem konzultantu da procjeni što nije u redu i osmisli drugačiji pristup.

 

Warp Web Studio je full service web studio, što znači da je u mogućnosti obaviti sve faze procesa izrade web stranica unutar kuće:

Osim toga, ukoliko to sami niste već obavili, možemo za vas i lektorirati i korigirati Vaše tekstove ili ih prevesti na strane jezike. Ako vam nedostaju fotografije, glazbena ili govorna podloga ili video snimke za vaš multimedijski projekt, naši suradnici obavit će snimanje, a članovi našeg tima obradu i optimizaciju za medij koji ste odabrali - web ili CD/DVD.

Europerl d.o.o.

Klijent: Europerl d.o.o.

www.europerl.hr

Europerl je visokokvalitetan prirodni proizvod koji se primjenjuje u građevinarstvu, poljoprivredi i drugim djelatnostima.

Za hrvatsku tvrtku-kćer austrijske kompanije Europerl osmislili smo i dizajnirali web site koji odražava poslovnu politiku kompanije: u skladu s prirodom.