Naslovnica   O nama   Suradnja   Kontakt   English    

O nama

 

Warp Studio je grupa profesionalaca različitih struka koji su se udružili kako bi postigli zajednički cilj: iskoristiti sinergiju koja proizlazi iz zbroja naših različitih osobnosti, poslovnih iskustava i specijalnosti, kako bi svojim klijentima mogli ponuditi bolji web dizajn i multimedijske prezentacije nego kada bi svatko radio sam. Unutar ekipe, svatko doprinosi ono u čemu je najbolji ili najstručniji, čime se postižu profesionalni rezultati.

Prije nego su tri sadašnja vlasnika studija postali partneri, bili su vlasnici firmi koje su međusobno jedna drugoj bile klijenti. Dvije su bile u informatičkoj branši, a treća je bila web studio. Nakon višegodišnje, sve uspješnije poslovne suradnje, došlo je do ideje o udruživanju kako bi zajedno bili jači i mogli pružiti kvalitetnije i šire usluge na domaćem i stranom tržištu, i tako su u rujnu 2000. krenuli na tržište pod zajedničkim imenom Warp Studio.

Studio klijentima nudi rješenja za različite elemente poslovnih komunikacija - od kreiranja i razrade vizualnog identiteta, preko dizajniranja tiskanih promotivnih materijala do web dizajna i produkcije multimedijskih sadržaja. Dvije najjače strane studija su jedinstven pristup razradi koncepcije siteova i vrlo dobar tim za programiranje web aplikacija.

Warp Studio djeluje u sklopu poduzeća Lucror usluge d.o.o. Ista ekipa koristeći svoje znanje i iskustvo osmislila je i razvila još dva zanimljiva projekta:

 

Pekservice d.o.o.

Klijent: Pekservice d.o.o.

www.pekservice.hr

Specijalizirano mješovito hrvatsko-austrijsko poduzeće za opremanje pekarsko-slastičarskih poduzeća i obrta na području Republike Hrvatske i okolnih zemalja.

Cijeli site se generira i održava iz Warp CMSa.